Monthly Archives: december 2015

Téli szünet !

Elérkezett hát a 2015/16-os tanévben is a várva-várt téli szünet!

Töltse mindenki hasznosan, de legalább annyira pihenéssel is ezt az időszakot.

Találkozunk január 4-én (hétfőn) a suliban.

A téli szünet fénypontjaként természetesen mindenkinek kívánunk:

Christmas_Tree_Wallpaper

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!

spacer

Karácsonyi daléneklő verseny

Betlehem, Betlehem… címmel rendeztek karácsonyi daléneklő versenyt december első napján, a Gyulai Implom József Általános Iskolában. A gyulai általános iskolák alsósai közül 22 tanuló szállt versenybe azért, hogy arany, ezüst, vagy bronz minősítést szerezzenek.

A versenyen iskolánkat Furák István 4. osztályos tanuló képviselte. Nagy büszkeség tölt el bennünket, mert Pisti az arany fokozaton belül az előkelő II. helyezést is megszerezte.

Sikeréhez gratulálunk, nagyon büszkék vagyunk rá!

 Wittmann – né Katona Krisztina
tanító

 k2 k1

spacer

Hófehérke almája

Egészségvetélkedő az iskolában

   November végén a Gyulavári Óvoda ovisai, és a Bay negyedik osztályosai megtartották második közös programjukat, melynek témája az egészséghéthez kapcsolódott.

   Az óvodások ismert mesékhez kapcsolódóan mutathatták meg, ők is tudják mit jelent az egészséges táplálkozás, mik az egészséges ételek. Akadályverseny formájában, öt állomáson oldották meg a játékos feladatokat, melyeket a negyedikesek tolmácsoltak számukra.

A játékos délelőtt remek hangulatban zajlott, a feladatmegoldások közben almát, dióbelet ropogtattak a lelkesen versenyző csapattagok.

   Köszönjük a közreműködő óvó nénik segítségét, s reméljük, a következő találkozón is jól érzik magukat leendő iskolásaink.

 Wittmann-né Katona Krisztina, Árgyelán Lászlóné
leendő elsős tanító nénik

 

spacer

Télapó délután az 5b-ben

December 11-én végre osztályunkba is megérkezett a mikulás.

Vidáman töltöttük a délutánt. Ettünk, ittunk, játszottunk. Először csapatokban egymás ellen vetélkedtünk. Volt versköltés, közmondások felismerése, végül ‘Most mutasd meg’ játék.

A délutánt X –Box-ozással zártuk.

Nagyon jól éreztük magunkat!

t1

spacer