Monthly Archives: június 2015

Ballagás 2015

Sokan vártuk ezt a napot, de valószínűleg a nyolcadikosokra igaz ez leginkább. Bár egy utolsó tanítási nap még várt ránk, de 13-án, szombaton elbúcsúztattuk végzős diáktársainkat. Az időjárás kegyes volt hozzánk, talán hőmérséklet terén kissé túl is lőtt a célon, de ezen a napon az ilyen apró kényelmetlenségek semmivé foszlanak. A közös szép emlékek azonban nem fognak így járni, ezt bizonyította a hosszú felidézése a rengeteg szép sporteredménynek, tanulmányi versenyeknek, közösségi eseményeknek.

Minden elbúcsuzott diáknak sok boldogságot és sikert kívánunk az új iskolájában!

 

spacer

Osztálykirándultunk!

A legtöbb osztály június 5-én volt kirándulni. Az ötödikesek ebben a tanévben a Tisza-tó partján fekvő Poroszlóban jártak. Poroszlón egy viszonylag új és jelenleg is bővülő Öko-centrum nyílt néhány éve. Komplexum fő látványossága egy hatalmas akvárium, ami szinte a teljes hazai halállományt bemutatja a látogatóknak. Európa legnagyobb ilyen típusú akváriumáról beszélünk egyébként.

Busszal utazott az osztály, érkezéskor egy csónaktúrával kezdtük a napot. A csónakázás közben sok érdekességet tudhattunk meg a környékről. A vizes kaland után az Öko-centrum látnivalóval ismerkedtünk. A kültéri látnivalók szemrevételezése után megebédeltünk, majd a híres akvárium megtekintésével folytattuk a programot. Délután egy jó fagyizásra még időt szakítottunk, majd hazafelé vettük az irányt.

Ha bármelyik osztály egy napos kirándulást tervez, bátran ajánljuk a Tisza-tavat. Nekünk bejött, és az út sem hosszú.

 

spacer