Dürer tábor

 

Június végén is gyerekzsivajtól volt hangos a Dürer iskola

 

Június utolsó hetében 100 düreres tanuló vehetett részt az EFOP 3.3.5 pályázat jóvoltából ingyenes napközis táborban. 1. 2. 4. 6. évfolyamos kisdiákok élvezhették a színes tevékenységek kavalkádját.

Környezetvédelem, természetismeret, tudatos fogyasztói magatartás témakör köré szerveződött a tábor tevékenysége. Interaktív és kézműves foglalkozások keretében mélyültek el tanítványaink a témában. Ellátogattak a Táj-, víz- és fürdőtörténeti bemutató házba, a Gyulai Húskombinát száraz áru üzemébe, az ALDI üzletbe, a Fafém Bútorgyártó Kft. üzemébe, a Páva tanyára, a Gyulavári Kastélyba, a Gyulai Várszínház támogatásával bábelőadást és a  Bibuczi Zenekar zenés mesejátékát nézhettek meg.

Egész napos kiránduláson vettek részt Szarvason, ahol Körös völgyi Látogatóközpont és Állatpark állatait ismerték meg, és a Mini Magyarország makettjeit csodálhatták meg.

Pedagógusaink azon munkálkodtak, hogy diákjaink ismeretekkel, tapasztalatokkal, élményekkel gazdagodjanak az egy hét alatt.

 

Szakmai megvalósítóink: Szatai Tiborné, Horváthné Vidéki Judit, Illés-Tóth Mária, Dzsamba Katalin, Fürj Antalné, Moháriné Buzás Erzsébet, Török Balázs, Sárosiné Sárközi Andrea, Szigeti Éva, Kempfné Gácsi Erzsébet, Kovács Gabriella, Szilágyiné Bíró Katalin