Büszkeségeink 2017-2018


,,Jó tanuló jó sportoló díj” 2017/2018

Kiss Réka 8.B

Réka igyekvő, szorgalmas tanuló. Kiváló tanulmányi eredménye mellett évről évre szívesen és eredményesen képviselte az iskolát különböző sportversenyeken. 2017 októberéig versenyszerűen úszott, ahol szép eredményeket ért el egyéni és csapatversenyeken is. E mellett iskolánk hírnevét öregbítette az iskolai sportversenyeken elért eredményeivel.

Lázár Alíz 8.B  

Aliz 8 éven keresztül egyenletes teljesítményt nyújtva minden évben kitűnő tanulmányi eredményt ért el, számos szaktárgyi dicsérettel. Kimagasló tanulmányi eredménye mellett aktívan vett részt az osztály, illetve az iskola közösségi munkájában. Rendkívül sokoldalú, tanulmányi és sportversenyeken is szép eredménnyel szerepelő diák, aki a futball területén is eredményesen kamatoztatta kimagasló tehetségét. Eredményei méltán feljogosították a „jó tanuló, jó sportoló” díj elnyerésére.

,,Kiváló tanulmányi munkájáért  díj” 2017/2018

Náfrádi Réka 8.A

Réka 8 éven át kitűnő, példás magatartású tanulónk. Megbízható, mindig segítőkész, ugyanakkor szerény és kedves személyiségének köszönhetően aktívan vett részt osztályának és iskolájának közösségi életében. Érdeklődését és sokszínűségét kiemelkedő eredményei is tükrözik.
Már most, 14 évesen céltudatosan készül arra, hogy egyszer ő is pedagógus legyen. Kívánunk neki ehhez további szép sikereket és kitartást.



„Dürer Közösségéért díj”

Romvári Rebeka 8.B

Rebeka 8 éve iskolánk tanulója. Példamutató szorgalom, lelkiismeretes munkavégzés és tudásvágy jellemezte az eltelt évek alatt. Tudására, aktivitására, lelkes hozzáállására mindig számíthattak pedagógusai és diáktársai is. Szívesen vett részt az osztály és az iskola közösségi munkájában, feladatait mindig nagy odaadással, lelkiismeretesen látta el. Elveit képviselve kiállt társaiért, vállalta véleményét. Őszinte, becsületes, egyenes, társaival és tanáraival udvarias, tisztelettudó. Romvári Rebeka kiváló tanulmányi eredménye, példás szorgalma és magatartása követendő példa diákjaink számára.

„Dürer díj”

Tóth Levente 8.B

Levente rendkívül széles látókörű és érdeklődésű tanuló. Tehetsége szinte minden területen kiemelkedő. 8 éven keresztül kitűnő tanulmányi eredményt elérő, kiemelkedő szorgalmú diák. A közösségért végzett munkája példamutató és nélkülözhetetlen. Jellemét az egyenesség, a nagyfokú igazságérzet, megbízhatóság és segítőkészség jellemzi. Igazi csapatjátékos, aki a véleményét nem rejti véka alá, viszont kimagasló intelligenciája miatt a kimondott véleménye építő jellegű, területen is igazi közösségteremtő személyiség. Tudását szinte minden területen, versenyeken is kamatoztatta. Példamutató magatartása, szorgalma, tanulmányi és sport eredményei méltán alapozták meg azt, hogy az idén ő kapja meg iskolánk legrangosabb díját, a Dürer díjat.