Farsang

Az idén február 27-én tartotta iskolánk hagyományos farsangi délutánját. Először az alsós osztályok közül a negyedikesek léptek színpadra.  Rómeó és Júlia Te is lehetsz király című táncos előadásukat láthattuk, majd farsangi csúfolódót adtak elő.
A 3. osztály Lolli Pop nyalókás táncával kápráztatta el a jelenlévőket. Ezután következett a jelmezes felvonulás, majd különböző helyszíneken játékos feladatok várták a gyerekeket.

A rendezvény ideje alatt büfé üzemelt, ahol a 7. osztályos tanulók szülei árultak mindenféle finomságokat. Nagy lelkesedésnek örvendett a tombolahúzás. Sok értékes ajándék talált gazdára.

A felsős tanulók viszont alig várták már a tombolahúzás végét, hiszen tudták, hogy ezután kezdődik a felsős diszkó. A hátralévő időben a táncé volt a főszerep. Mindenki nagyon jól érezte magát.

Köszönetet szeretnénk mondani mindazon szülőknek, akik tombola felajánlásukkal, vagy házilag sütött süteményeikkel segítették rendezvényünket. A 7.-es tanulóknak, akik lelkesen segítettek a délután megszervezésében és lebonyolításában.

spacer