Monthly Archives: október 2015

Idősek világnapja 2015

X.1-én a 2.a. osztállyal az Idősek Világnapja alkalmából ellátogattunk a Gyulavári Idősek Otthonába. A gyerekek szép műsorral és maguk készített ajándékokkal emlékeztek meg az idős emberekről. Sok szép vers és dal hangzott el. Az otthon lakói megilletődve hallgatták végig a műsort, melynek végén süteménnyel kedveskedtek a gyerekeknek.

spacer

A Jókai Színházban jártunk

A Jókai Színházban jártunk  Október 21-én volt az első bérletes előadás, amelyet idén a 3.a osztály a békéscsabai Jókai Színház előadásaira váltott meg. Nagyon izgatottan várták a gyerekek ezt a napot, hiszen nem sokan voltak még „igazi” színházban. A Hamupipőke-bérlet keretében az Egerek című előadást néztük meg, amely Urbán...

spacer

Őszi szünet!

Október utolsó hete az őszi szünet ideje. Az idei tanévben az iskolai szünet október 26-án, hétfőn kezdődik. Az első tanítási nap a szünet után: november 2. (hétfő) MIndenkinek jó pihenést kívánunk!

spacer

Hasznosanyag-gyűjtés az iskolában

Az október 12-re tervezett hasznosanyag-gyűjtés az eső miatt el lett halasztva. Az új időpont: 2015.10.19. (hétfő.) Papírt és fémhulladékot egyaránt gyűjtünk. Aki a feleslegessé vált hulladékot a suliba hozza, várjuk a fent jelölt hétfői napon 12 és 17 óra között felső tagozatos épületben, az aszfaltpályán felállításra kerülő gyűjtőpontokon. Előre...

spacer

ZZZ – 2015

Régi diákönkörmányzati szokás, az újonc diákok bemutatkozó, versengéssel és vicces jelenetekkel tarkított közösségi délutánja. Ez a Zöldfülűek Zenés Zaklatása. Persze sem számukra, sem a nézősereg részére nem fájó e zaklatás, hiszen egy jó hangulatú délutánt jelent mindig ez a rendezvény. Bizonyságul íme néhány fotó az idei ZZZ-ről:  

spacer